Egyedi tervezésű couture menyecske ruhát keresel?
Budapest szívében található szalonunkban számtalan fazon és szín közül válogathatsz ITT.

Szalonomban (Budapest) kiemelt figyelmet kap a menyecske ruha és a menyecske ruha kölcsönzés, készítés, tervezés, varrás. Az elmúlt éveket figyelembe véve úgy tűnik, hogy hosszú ideig nem fordítottak a menyasszonyok sok energiát a menyecske ruhára választásra.

Sokszor tettük fel a kérdést, milyen legyen a menyecske ruha? Válasz, legyen piros, pörgős.

Szeretnénk olyan új hangulatú menyecske ruhákat kínálni számotokra, amire azt lehet mondani, hogy esküvői ruha újra gondolva. Hiszem, hogy a menyecskeruhának folytatnia kell az esküvői ruha hangulatát. Legyen kényelmes, romantikus, enyhén kacér, látványos, csipkés, piros, pörgős. Ezeket a meghatározásokat gyúrjuk össze és megalkotjuk a mai trendnek megfelelő menyecske ruhákat.

Megrendelésre egyéb színvilágban is megalkotjuk menyecske ruhádat, amit utána akár egyéb alkalmakra is viselhetsz.

PRÓBADÍJ 5000 Ft, amelyet foglalás esetén jóváírunk a ruha bérleti-, illetve vételi árából. 

Egyedi menyecske ruhát keresel? Piros, kék, púderrózsaszín, zöld vagy valami egészen különleges színvilágú ruhára vágysz?

Szalonomban kölcsönzésre (55.000 Ft – 75.000 Ft), illetve személyre szabott tervezésre (210.000 Ft-tól) is van lehetőség. Menyecske ruha bérlése estén a kiválasztott modellt tökéletesen az alakodra igazítom.
Számtalan variáció közül válogathatsz a szalonban, így egyedi tervezés esetén is érdemes minél több modellt felpróbálnod, hiszen az is elképzelhető, hogy a meglévő kollekció újragondolásával születik meg a Te álom ruhád.

A ruhapróbát egy konzultációval kezdjük, ahol megnézzük, hogy a Te testalkatodnak melyik a legelőnyösebb fazon. A színválasztás is nagyon fontos, légy nyitott a látványos és a szemed, hajad és bőröd színét legszebben kiemelő színekre. Ebben is a segítségedre leszek és biztos lehetsz benne, hogy az egyedi elképzeléseid alapján elkészült menyecske ruhában egész éjjel Te leszel a középpontban. Csipkék, kövek, gyöngyök és egyéb különleges díszítő elemek közül is választhatsz. Ragyogd végig életed legjobb buliját egy kényelmes és gyönyörű couture menyecske ruhában.

Eltérnél a megszokottól?
Olyan menyecske ruhát szeretnél, amit máshol eddig nem láttál? Elkészítjük, amit megálmodtál ITT.

Menyecske ruha kölcsönzés, készítés, tervezés, varrás Budapest

1054 Budapest, Báthory utca 4,
Esküvőpalota/ Andrea Metzger bridal showroom