Megújulás a szalonban és az esküvői ruhák látványában!

Metzger Andrea vagyok, esküvői ruha készítő és szalon tulajdonos.
Először is gratulálni szeretnék eljegyzésetek alkalmából, életetek egyik legszebb és legemlékezetesebb napjára készülődtök. Mindig is lenyűgözött az esküvőket körülvevő varázslat, a leírhatatlan boldogság és izgatottság.

Számomra egy megunhatatlan látvány, amikor egyik ruha után a másikat próbálja fel a Menyasszony és végül rátalál az álomruhára. Szebbnek látja magát, mint valaha és arról álmodozik, hogy mit lát majd a Vőlegénye arcán, amikor először megpillantja.

Ez a pillanat inspirál a munkám során, mindig a legkülönlegesebb anyagokat és csipkéket keresem, amelyek látványban is exkluzív megjelenést biztosítanak és a viselésük is kellemes.
26 évvel ezelőtt kezdtem el ruhákat tervezni és készíteni, minden darab egyedi, kézzel készült és a legkifinomultabb technikával díszített haute couture esküvői ruha. Pályafutásom a budapesti Operaházból indult és egy saját szalon megnyitásához vezetett. Minden tudásom és az évek alatt
elsajátított különleges technika összpontosul a SHERY szalon ruháiban.
Amennyiben az Andrea Metzger bridal couture brand mellett döntesz, biztos lehetsz benne, hogy egyedi, a Te alakodra szabott és az elképzeléseid alapján megtervezett ruhában tündökölhetsz majd a Nagy napon.

Amennyiben az aktuális kollekciómból nem találsz az elképzeléseidnek megfelelőt, megvalósítom álmaid menyasszonyi ruháját.

Remélem szereted a különleges csipkéket és szeretsz kitűnni a tömegből, mert egyedi menyecske ruhákat is készítek, hogy lélegzetelállító bevonulásod legyen éjfélkor. Számtalan fazon, szoknyahossz és stílus közül segítek megtalálni a számodra legelőnyösebb modellt. Klasszikus piros menyecskeruhát szeretnél vagy eltérő színben gondolkodsz? A szezon kezdetétől bővült a kínálatom. Lehet csillogós, kisvirágos, gyöngyös vagy akár pöttyös az elképzelésed, válogass kedvedre menyecskeruháimból.

Lehet bármilyen szép a dekoráció vagy a helyszín, az egész Násznép a Menyasszonyra kíváncsi. Ne érd be kevesebbel és jelenj meg úgy a szeretteid és a Szerelmed előtt, mint egy igazi hercegnő, hiszen ezen a napon tényleg az is leszel.
A Menyasszonyok szeretik az őszinteségemet, ami a szaktudásommal ötvözve az álomruhájukhoz vezet. Nem az a célom, hogy leakasszak egy ruhát a fogasról és rábeszéljem őket. Olyan ruhával távoznak a szalonból, ami tökéletesen illik a személyiségükhöz, a testalkatukhoz és igazán
gyönyörűnek látják magukat benne.

Szalonom kínálatát bővíti Lillian West kollekciója. Hangulata a boho stílust hozza magával. Lágy esésű anyagfelhasználás jellemzi a tervezőt. Az esküvő hangulata, amihez ezeket a menyasszonyi ruhákat ajánlom, lehet tengerparti vagy egy erdő közepén tartott szertartás is.

Várlak szeretettel a belváros szívében egy fantasztikus ruhapróbára!

Jelentkezz be most, egy fantasztikus esküvői ruhapróbára szalonomba. Akár menycskeruháról vagy kiegészítőkről legyen szó
BEJELENTKEZÉS itt!
Engedd, hogy részesei lehessünk álmaid ruhájának kiválasztásában!