Dorka és Marci – gondolatok esküvői ruhám készítéséről!

Bejelentkezésem az esküvői ruhaszalonba izgalommal töltött el. Régóta vártam a pillanatot amikor felpróbálhatok egy olyan ruhát, aminek látványa meghatározó szerepet fog betölteni életem nagy napján.
Miután több fazont is lehetőségem volt felpróbálni, körvonalazódott bennem, hogy valójában mit is szeretnék. A szalonban azt éreztem, hogy én vagyok a fontos, és végig arra figyeltek, hogy én mit szeretnék. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak és segítettek megtervezni álmaim ruháját. Mivel szakértő segítséget kaptam, így kétségem sem volt arról, hogy Andrea készítse el számomra az egyedi esküvői ruhát.

Két különböző esküvői ruha kombinációját választottam és nagyon boldogan mentem haza. Nagyon vártam az első menyasszonyi ruha próbát, ahol már egy félkész ruhát próbálhattam. Minden nagyon gördülékenyen ment. 
A 3. próbára már tökéletesen állt rajtam a megálmodott ruhám. Szoknyája csillogó flitteres anyagból készült, mely sok menyasszony álma. Felsőrészét szintén csillogó levélminták díszítették.
Légiesen könnyű, az-az egy „12 órás esküvői ruha” volt.
Mit is jelent számomra a 12 órás ruha? Természetesen azt jelenti, hogy 12 órán keresztül viseltem úgy a menyasszonyi ruhámat, mint ha semmi nem lett volna rajtam. A háta része igazán elbűvölő volt az illúzió tüllre rádolgozott finom csipkével.

Annyi dicséretet kaptam aznap, mint még soha! Több menyasszony ismerősöm is érdeklődött, hogy honnan van a ruhám, mert annyira tökéletesen illett hozzám és ők is meg szeretnék látogatni a szalont.
Úgy gondolom, minden menyasszony megérdemli azt a törődést, odafigyelést, amit én kaptam a Shery szalonban. A mai napig is úgy látom, hogy jól döntést hoztam, amikor az esküvői ruha tervezése mellett döntöttem.

Kívánom, hogy minden menyasszony társam találjon egy olyan fantasztikus esküvői ruhát magának, mint amit én viseltem a nagy napon!
Köszönettel: Dorka


Jelentkezz be most, egy fantasztikus esküvői ruhapróbára szalonomba. Akár menycskeruháról vagy kiegészítőkről legyen szó
BEJELENTKEZÉS itt!
Engedd, hogy részesei lehessünk álmaid ruhájának kiválasztásában!