Jelentkezz
testalkat elemzéssel egybekötött
exkluzív menyasszonyi ruhapróbára ITT.

Lillian West modelljeinket ha egy szóval kellene jellemeznem akkor a „ szabadság „ jellemezné ezeket az esküvői ruhákat. Vintage hangulatú, lágy esésű, könnyű légies, rusztikus csipkével díszített. Ajánlom szabadtéri szertartásokhoz. Tengerpart vagy egy erdő közepe, vadregényes lovas klub, teraszos esti hangulat, ezt mind hozza a vintage életérzés.

Metzger Andrea couture kollekcióját, olyan menyasszonyoknak terveztem, akik szeretik párosítani a szépséget a hordhatósággal. Huszonhat év távlatából, kellő szakmai tapasztalattal és rutinnal, a lehető legtökéletesebb formában keltem életre a nagy nap legfontosabb ruháját, azaz a menyasszonyi ruhát. Alkotásaimban mindig rejlik valamilyen buja nőiesség, legyen az egy hívogató díszítés, egy fantáziadús csavar vagy egy gyönyörű hátmegoldás. Ruháim képesek kiemelni a bőr színét, viselője sajátos személyiségjegyeit és az esemény stílusát.

A legtöbb esküvői ruhámhoz levehető uszályrész is tartozik. A lélegzetelállító bevonulásod és a fotózkodás után, az esti órákban akár le is veheted a szoknyarészről, így önfeledten táncolhatsz hajnalig.
Ne érd be kevesebbel, hiszen a Nagy napon Te vagy a középpontban! Legyen olyan esküvői ruhád, amiről mindig is álmodoztál. 

Várlak szeretettel a szalonomban, ahol esküvői ruha kölcsönzés, készítés, tervezés, varrás szolgáltatásokat is kínálunk : Metzger Andrea Budapest

Esküvői ruha kölcsönzés, készítés, tervezés, varrás Budapest

1054 Budapest, Báthory utca 4,
Esküvőpalota/ Andrea Metzger bridal showroom