Csupa tüll menyecske ruhában tündökölt DJ Metzker Viki a Nagy Napon

Csupa tüll menyecske ruhában tündökölt DJ Metzker Viki a Nagy Napon

Egy angolszász tradíció szerint minden Menyasszonynak viselnie kell valami újat, valami régit, valami kölcsön holmit és valami kéket. Viki és Gaben esküvőjén a kék szín mondhatni főszerepet kapott; visszaköszönt a dekorációban, a kiegészítőkben és Viki feltűnő és egyedi menyecske ruhájában is.

Mindig örömmel fogadom a különleges, a megszokottól eltérő elképzeléseket. Természetesen számtalan fazonban megtalálhatóak piros menyecske ruhák a szalonomban, de az utóbbi időben egyre nagyobb a kereslet a színes vagy akár a csillogó „átöltözős ruhákra” is.

Nem kell ragaszkodni a piros színhez. Púder rózsaszín, kék, fehér, színes virágos, flitteres menyecske ruhát is készítettem már. Minden Menyasszony olyan színű ruhát válasszon, ami a legjobban áll neki és kiemeli az Ő természetes színeit. A ruhapróbák alkalmával ebben is segítek.

Amikor egy Menyasszony nem a készleten lévő kollekcióból választ, hanem felkér, hogy tervezzem meg álmai ruháját, mindig az alábbi pontokat vesszük végig: Hol lesz az esküvő? Mekkora lesz a táncparkett mérete? Nagy lagzit terveznek vagy csak a legszűkebb családi kör és néhány jó barát lesz velük a Nagy Napon? Táncolni és bulizni szeretnének éjfél után, vagy egy visszafogottabb, rövidebb esküvőt képzeltek el?

Viki személyiségéhez egy lélegzetelállító, nagy volumenű menyecske ruha illett és kérésére királykék színben készítettem el. Nem is volt kérdés, hogy egy hatalmasat szeretnének bulizni és végig fogják táncolni és énekelni az éjszakát a családjukkal és barátaikkal, így a levehető uszály mellett döntöttünk.

A pánt nélküli ruhák tervezésénél az egyik legfontosabb lépés a tökéletes tartás biztosítása. Viki ruhájához egy egyedi tervezésű, precízen az alakjára simuló, kényelmes és selymes tapintású fűzőt is készítettem. A könnyed tüll, pörgős miniruha pedig nemcsak kényelmes volt, de látványban is hozta Viki elképzelését. Abszolút kitűnt a tömegből és extra csipke és díszítés nélkül is egy felejthetetlen menyecske ruhában táncolta át élete egyik legszebb éjszakáját.

Köszönöm a bizalmat Viki @djviktoriametzker és örökké tartó boldogságot kívánok Nektek!

Szeretettel: Metzger Andrea

Jelentkezz be most, egy fantasztikus esküvői ruhapróbára szalonomba. Akár menycskeruháról vagy kiegészítőkről legyen szó
BEJELENTKEZÉS itt!
Engedd, hogy részesei lehessünk álmaid ruhájának kiválasztásában!